Jalkapallossa alkaa syyskuun loppurutistus

Kuva: Pauli Impola
Janne Peltonen ja Joel Mattjus estävät yhdessä tuumin maalin syntymisen.

Jalkapallosarjoissa on jäljellä enää loppukiri. Sääksjärven Loiskeella, LeKi-futiksella ja Vesilahden Visalla on jäljellä kullakin enää viisi ottelua. Sarjat päättyvät kaikilla syyskuun lopulla.

Kolmosdivisoonassa Loiske koki 1–2-kotitappion sarjan viimeisenä olleelle Janakkalan Pallolle, joka nousi pois jumbosijalta voiton myötä. Tappio oli Loiskeelle viides peräkkäinen, edes Janne Lahdenpohjan osuma ei riittänyt pisteisiin.

Oranssipaidat on sarjassa sijalla yhdeksän. Loiske on viimeisen säilyjän paikalle, mutta putoamisviivan alle on kuitenkin kuusi pistettä matkaa.

Nelosdivisioonassa LeKi-futis on kovassa syysvireessä. 1–3-vierasvoitto Tampere Unitedin 2-joukkueesta oli jo kolmas voitto putkeen. Heikompi keskikesä on jäänyt taakse, ja jopa nelossija on sinisten ulottuvilla. Tällä hetkellä LeKi-futis on sarjassa kuudentena. Aleksi Silanterä osui TamU:n verkkoon kahdesti ja Samu Nevala kertaalleen.

Vitosdivisioonassa Vesilahden Visa katkaisi seitsemän ottelun voitottoman putkensa. Kotinurmella kaatui Oriveden Tuisku 3–2. Niko Björksten päästi visalaiset piinasta niittaamalla voitto-osuman 91. minuutilla. Muut maalit merkittiin Riku Nissilälle ja Jaakko Aallolle. Sarjataulukossa VesVi on yhdeksäntenä ensimmäisen putoajan paikalla.

LeKi-futiksen kapteeni Samu Nevala on johdattanut joukkonsa oivaan syysvireeseen. Kuva kesän FJK-pelistä. Kuva: Antti Raunio

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?