Valokuvanäyttely esittelee Puntalan punk-hengen

Valokuvakeskus Nykyajan joulukuun näyttelyssä on esillä Maikki Kantolan kuvia Puntala-rockista. Valokuvasarja Puntala on PUNK kertoo kesästä, rajattomasta riemusta, musiikin tärkeydestä, aatteesta ja asenteesta. Keesit on kohotettu, merkit ommeltu ja kettingit viritetty.

Valokuvasarja Puntala on PUNK kertoo kesästä, rajattomasta riemusta, musiikin tärkeydestä, aatteesta ja asenteesta. Kuva: Maikki Kantola

Nykyajan ryhmänäyttelyssä 4X  kohtaavat neljä erilaista valokuvaajaa.  Valokuvanäyttely esittelee Puntalan punk-hengen lisäksi muun muassa Kalevalan uustulkintaa, Keskustorin tarinoita ja Tamperetta Maikki Kantolan, Tuomas Koskialhon, Petri Nuutisen ja Laura Talvitien projektien valossa.

Tamperelainen Majaoja-säätiö valitsi heidät näyttelyynsä ”Suomi100 – Pirkanmaa eilen ja tänään” vuoden 2016 apurahojen saajien joukosta.

Maikki Kantola on elokuva-alan AMK medianomi ja mediakasvatuksen maisteri. Hän tutkii mediateoksissaan positiivisesti vaihtoehtoisia ja valtavirran ulkopuolelle jääviä ilmiöitä.

Valokuvasarja Puntala on PUNK kertoo kesästä, rajattomasta riemusta, musiikin tärkeydestä, aatteesta ja asenteesta. Kuva: Maikki Kantola

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>