Linja 55:n reitti muuttuu, uusi linja Sääksjärveltä Hervantaan

Linja 55:n reitti muuttuu Vesilahdessa. Tampereen kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan 30. toukokuuta tekemän päätöksen mukaan Narvan ja Vesilahden Kirkonkylän välillä ei liikennöidä jatkossa Rautialantietä Sakoisten kautta. Uusi reitti Narvasta Vesilahteen kulkee maantietä 301 Rautialantien itäiseen liittymään, josta Rautialantietä ajetaan Vesilahden terveyskeskukselle ja sieltä takaisin Tampereen suuntaan.

Joukkoliikenteen palvelutasosta talviaikataulukaudella 2018–2019 päättäessään lautakunta päätti myös lisätä linjan 55 vuoroja Lempäälän ja Tampereen välille. Arkisin ruuhka-aikaan lisätään yksittäisiä vuoroja Lempäälän ja Tampereen välille.

Kokonaan uutena linjana tulee linja 58 välille Sääksjärvi–Hervanta. Linjalla liikennöidään arkipäivinä ruuhka-aikaan noin 60 min välein pääosin Hervantaan suuntautuvan työmatkaliikenteen tarpeisiin.

Talviaikataulukausi 2018–2019 alkaa torstaina 9. elokuuta.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.