Linja 55:n reitti muuttuu, uusi linja Sääksjärveltä Hervantaan

Linja 55:n reitti muuttuu Vesilahdessa. Tampereen kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan 30. toukokuuta tekemän päätöksen mukaan Narvan ja Vesilahden Kirkonkylän välillä ei liikennöidä jatkossa Rautialantietä Sakoisten kautta. Uusi reitti Narvasta Vesilahteen kulkee maantietä 301 Rautialantien itäiseen liittymään, josta Rautialantietä ajetaan Vesilahden terveyskeskukselle ja sieltä takaisin Tampereen suuntaan.

Joukkoliikenteen palvelutasosta talviaikataulukaudella 2018–2019 päättäessään lautakunta päätti myös lisätä linjan 55 vuoroja Lempäälän ja Tampereen välille. Arkisin ruuhka-aikaan lisätään yksittäisiä vuoroja Lempäälän ja Tampereen välille.

Kokonaan uutena linjana tulee linja 58 välille Sääksjärvi–Hervanta. Linjalla liikennöidään arkipäivinä ruuhka-aikaan noin 60 min välein pääosin Hervantaan suuntautuvan työmatkaliikenteen tarpeisiin.

Talviaikataulukausi 2018–2019 alkaa torstaina 9. elokuuta.

HEI, LÖYSIT KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ!

Kirjaudu sisään tai luo tunnukset ilmaiseksi.

Yksi kommentti

  1. ristoalanko

    Taas keksittiin tuo sama Sääksjärvi-Hervanta pätkälinja uudelleen. Tunnin vuoroväli ja vain ruuhka-aikaan, eli vain muutama vuoro päivässä. Ajoaika on varsin lyhyt, auto kuluttaa puolet ajastaan seisomalla päättärillä. Miksei Hervantaan menevä linja voisi käydä esim. Lempäälän keskustan kautta? Jokainen vaihto tekee työmatkan aina hankalammaksi ja noin harvaan vuoroon vaihtamiseen varautuminen tietää odotusaikoja vaihtopysäkillä.

    Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>