Metalliromuista ja vanhoista sähkölaitteista pääsee eroon kotikulmillakin

Pirkanmaan Jätehuollon kuormurit Repe ja Romu kiertävät torstaina 13. syyskuuta sekä tiistaina 18. ja keskiviikkona 19. syyskuuta Lempäälässä. Repe ja Romu ottavat maksutta kyytiinsä kodin vaaralliset jätteet, metalliromut sekä sähkölaitteet.

Syyskuun 13. päivänä kuormurikaksikko kulkee Lastustenkulman, Innilän, Kelhon, keskustan ja Hakkarin kautta. Tiistaina 18. päivä autot kiertävät Mattilassa, Näppilässä, Harakkalassa, Moisiossa ja Kuljussa. Keskiviikkona kierrättämään pääsee Sääksjärvellä, Höytämössä, Kuljussa, Nurmella ja Säijässä.

Pysäkkien tarkemmat osoitteet ja aikataulutiedot löytyvät Pirkanmaan Jätehuollon verkkosivuilta.

Myös jäteasemat ottavat kodin vaaralliset jätteet, metalliromut ja sähkölaitteet maksutta vastaan.

Viime vuonna kuormureilla oli Lempäälässä kolme keräyspäivää ja 130 asiakasta. Metalleja kertyi 2,5 tonnia ja vaarallisia jätteitä 1,5 tonnia.