Loiske hätyytteli sarjakakkosta

Loiske matkusti futsalin ykkösdivariotteluun Jyväskylään iskukykyisellä ja voitontahtoisella kokoonpanolla. Sarjakakkonen Riemu joutuikin ahtaalle, mutta ihan eivät Loiskeen rahkeet riittäneet pisteiden hankkimiseen. Riemu voitti pelin lopulta lukemin 3–2, vaikka Loiske pelin lopussa miesylivoimalla kaksi osumaa tekikin.

– Kova oli yritys ja paljon kuteja saimme aikaan. Ehkä jonkinlainen jännitys teki pelamisesta vaikeaa. Yksikin piste olisi tehnyt meille nannaa, tuumaili Loiske-piiskuri Aki Lehtinen.

Loiskeen asema sarjan tyvipäässä on edelleen kinkkisen tiukka, joten jokainen pinna olisi kultaakin kalliimpaa.

Jyväskylässä Riemu eteni kolmen maalin karkumatkalle, jota Loiske sinni viime minuuteilla kiinni, kun se pelasi ilman maalivahtiaan. Markus Sairiala teki kavennuksen kolmisen minuuttia ennen loppua ja Mikael Sulkko toisen pelin viimeisellä minuutilla, mutta tasoitukseen saakka ei oranssipaidat kirillään yltäneet.

Tampereen PP-70:sta tammikuussa lainattu veskari Ville Mansikkamäki palaa kotiseuraansa, mutta Loiskeen molaritilanteeseen löytynee onneksi apu.

– Alkukauden molarimme Virtasen Marko on luvannut ajella Hyvinkäältä asti jeesimään meitä kauden viimeisiin peleihin, tiedottaa Lehtinen.

Lauantaina 23. helmikuuta Loiske kohtaa Hakkarissa KPV:n. Sen pelin voittamalla alkaisi sarjasopimuksen uusiminen näyttää jo varsin hyvältä.