Yli 20 vuotta Katepal-turnausta ja hienoja maaleja: Sääksjärven kenttä täyttyi jälleen sadoista futisjunnuista – katso turnauskuvat

Sääksjärven jalkapallokenttä täyttyi elokuun puolivälissä jälleen sadoista ja sadoista jalkapallojunioreista. Lempäälän kesän ykkösturnaus Katepal-turnaus kokosi jälleen juniorijoukkueita Lempäälästä ja lähialueilta pelaamaan keskenään.

Katepal-turnauksen juuret venyvät jo 1990-luvulle. Turnausta on järjestetty jo yli 20 vuotta Hakkarin urheilukentällä ja ja viime vuosina Sääksjärvellä.

– Olen ollut mukana vuodesta 1999, ja sitäkin enne taisi muutama turnaus olla. Pari vuotta sitten oli järjestyksessä 20. Katepal-turnaus, kertoo LeKi-futiksen toimistosihteeri Leena Gröndahl, kun järjestäjät miettivät, milloin ensimmäinen turnaus järjestettiin.

LeKi-futiksen järjestämä turnaus vetää vuodesta toiseen paljon joukkueita. Kaksipäiväisessä turnauksessa oli mukana kaikkiaan 45 joukkuetta. Lauantaina pelasivat P8- ja P9-sarjat, sunnuntaina P7- ja P6/5-sarjat.

Katso turnauskuvia alla olevasta kuvagalleriasta:

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?