Vesilahden Visalle sarjanousu lohkovoittajana Vitosdivariin: nousua juhlittiin kuohujuomalla kentän reunalla

Vesilahden Visa kellisti jalkapallon Kutosdivarin kamppailussa torstaina 19. syyskuuta Parolan Visan 4–0 vieraskentällä. Voitto sinetöi samalla sen, että Vesilahden Visa voittaa oman lohkonsa Kutosessa, ja nousee tulevaksi kesäksi miesten Vitoseen.

Visalla on vielä kautta jäljellä yksi peli, ja pahimmalla uhkaajalla Urjalan Palloseuralla kaksi, mutta piste-ero on riittävä. UrPS ei voi enää ottaa kiinni seitsemään pisteeseen venähtänyttä eroa.

Ratkaisupelissä Visan maalit tekivät Topias Lammensalo (2), Arsi Lehtiö ja Jaakko Aalto.

– Avausjakso oli hieman vaikeaa, mutta toisella puoliajalla otimme pelin haltuun. Topias ja Jaakko olivat todella hyvällä pelipäällä, ja pelin jälkeen joukkueenjohto oli valmistautunut asianmukaisesti nousujuhliin, kertoo VesVin pelaaja Riku Nissilä.

Visa on ollut suorastaan ylivoimainen hyökkäysjoukkue kuluneen kesän aikana. 20 pelissä vesilahtelaiset ovat takoneet 92 maalia, eli 4,6 maalia ottelua kohden. Omissa on kolissut 42 kertaa.

13 voiton lisäksi saldo näyttää ennen päätöspeliä neljää tasapeliä ja kolmea häviötä. Maalitekovastuu on laajoilla harteilla, peräti kahdeksan pelaajaa ovat tehneet viisi maalia tai enemmän. Eniten osumia, 13 kappaletta, on Samuli Mikkolalla.

Videolta näkyy, miten visalaiset aloittivat sarjanousun juhlinnan Parolassa.