Lentiksen kakkossarjoissa värikkäitä vaiheita

Kuva: Antti Raunio
Eetu Saarinen tykittää pallon VaLePa/3:sen kenttään. Lempo/2 voitti 2-sarjaottelunsa lukemin 3–1.

Lentopallon kakkossarjatasoa pelaavat sekä naisten Vesilahden Visan että miesten Lempo-Volleyn kakkosjoukkue. Molempien peliotteet ovat olleet hitusen ailahtelevia, mutta sarjataulukossa kumpainenkin on varsin hyvillä sijoilla.

Visattarien kauteen on mahtunut enemmän epäonnea kuin laki sallii. Loukkaantumiset ovat riivanneet joukkuetta, kun Veera Paloniemi, Selma Sahila, Tiina Paloniemi, Kia Tanhuanpää ja tuoreimpana tapauksena Essi Peltoniemi ovat kokeneet pahojakin kolhuja. Porin-reissulla marraskuun lopulla Peltoniemen nilkka meni niin pahasti, että Visa joutui heittämään pyyhkeen kehiin kesken ottelun, koska naisitus joukkueessa oli vieraspelireissulla niin niukka.

Visa kuitenkin kokosi rivinsä kotipeliin Lamminpään Korpea vastaan ja paukutti 1. joulukuuta selkeän 3–1-voiton hyvin hyökänneiden Emmi Huovisen (15 pistettä) ja Sanna Peltomäen (12) voimin.

Naisten kakkossarja on jaettu A- ja B-tasoihin ja Visa on omassa B-lohkossaan toisena kärkkymässä nousua A-tasolle.

Lempo-Volleyn miesten sakki luuraa sarjataulukossa sijalla neljä saldolla neljä voittoa ja neljä tappiota. Paikka kevään huipennukseen eli pudotuspeleihin kohti ykkössarjaa on käytännössä jo nyt saletti.

– Tässä olemme tekemässä kasvutarinaa, nuoria peluutetaan ja mennään viikko viikolta eteenpäin, kiteytti valmentaja Kari Nieminen Lempon kakkosjoukkueen juuriajatukset.

Nuorille, vielä B-ikäisille pelaajille on tullut hyvin vastuuta pelaavassa kokoonpanossa, mutta myös kokeneemmat pelimiehet, kuten Olli Uusitalo, Saska Saren ja Eetu Saarinen ovat olleet isossa roolissa ja tukeneet omalla johtajuudellaan nuorten pelaamista.

 

 

Lue myös:

Vesilahden Visa avannut lentiskautensa kolmella voitolla