Tuomas Sillanpää tuo iskuvoimaa Lempoon – Vuoden päivät Lempäälässä asuneen pohjalaisen lempipaikka löytyy kanavan rannoilta

Tuomas Sillanpää takoo lentopalloa ensi talvena Hakkarin liikuntahallissa. Kesällä Hakkarin maastoissa on hyvä tehdä fysiikkapohja kuntoon talvea varten. Kuva: Antti Raunio

Lempo-Volley kiinnitti ensi kauden ykkössarjajoukkueeseensa hurjan määrän laitalyöntivoimaa, kun hakkurin ja yleispelaajan tonteilla viihtyvä Tuomas Sillanpää allekirjoitti Lempon tarjoaman sopimuspaperin. 28-vuotias fysioterapeutti asuu Lempäälän keskustassa kanavan rannalla, kylän korkeimmassa talossa. Hän on pelannut viimeisimmät kautensa Kyyjärven Kykyssä ykkössarjaa, mutta muutaman kauden takaa löytyy myös pääsarjakokemusta Joensuun Riennosta.

– Lempoon tulen odottavalla mielellä. Joukkue on tuttu jo viime sesongilta, kun pääosin treenasin Lempäälään muuttoni jälkeen Lempon kanssa. Lempäälässä olemme viihtyneet mainiosti, lempipaikkani on luonnonkaunis kanavan rantamaisema, kommentoi vuosi sitten kesällä Lempäälään vaimonsa kanssa rantautunut pohjalaisjuurinen Sillanpää.

Valmennukselle Sillanpää on monikäyttöinen, laitapelaamisen ohella myös keskimiehen rooli luontuu 193-senttiseltä pelimieheltä. Sillanpään sopimuksen myötä Lempolla on koossa nyt yhdeksän pelaajasopimusta tulevalle kaudelle. Joukkueen harjoittelu on käynnistynyt pienryhmissä ulkotreeneissä, salille joukkue palaa ensi viikolla.

LUE MYÖS:

Vesanen, Niemi ja Koivunen jatkavat Lempo-Volleyssa

Lempo-Volleylle kaksi uutta jatkosopimusta: ”Kärkiroolin mies ja todellinen joukkuepelaaja”, päävalmentaja kehuu