Loiske avasi futsalkauden 2–6-tappiolla

Futsalin kakkosdivisioona pyörähti lempääläisittäin käyntiin, kun Sääksjärven Loiske pelasi kotihallissaan Hakkarissa tuttua vastustajaa eli ACE:ta vastaan. Tasaisen avausjakson jälkeen kestävämpi ACE karkasi toisella puoliskolla ja vei pisteet Hervantaan lukemin 6–2 (2–2).

Sami Vartiainen vei Loiskeen johtoon ja Mikko Järvisen osumalla Loiske käväisi vielä uudelleen johdossa lukemin 2–1. Sen jälkeen tahtipuikkoa heilutti ACE.

Mika Järvisen valmentama Loiske on treenauksellisesti melkoisella takamatkalla, kun joukkueharjoitukset alkoivat vasta lokakuun alussa. Joukkue ja eritoten sen konkariosasto kuntotuu kauden mittaan ja seuraavista peleistä on lupa odottaa jo parempia tuloksia.

Seuraavan kerran Loiske esiintyy Hakkarissa 5. marraskuuta, kun Ylöjärven Ilves saapuu vastustajaksi.

 

Lue myös:

Loiske starttaa futsalkauteen kokeneella joukkueella