Lempäälän keskustaa kehitetään hurjaa vauhtia ajattelematta toteutusta

Lempäälän keskustaa kehitetään/on suunniteltu hurjaa vauhtia ajattelematta mitä, miten toteutus tehdään.
Kanavan yläasteen kohdalle kiireellä rakennettiin pääsääntöisesti koululaiskuljetuksia varten levitys-/käännöspaikka. Koulunkäynnin loputtua katualue tuolta osuudelta suljettiin puomeilla ja sinne pysäköitiin kaivinkone kolmeksi viikoksi. Miksi yksityinen kone sai yleiseltä tieltä pysäköintipaikan puomeilla suljettuna? Kaivinkone häipyi, mutta puomit ovat edelleen heinäkuun lopulla paikallaan. Miksi?
Piipon Antin ympyrän lähellähän tapahtuu koko ajan hurjasti. Jo tehtyjä asuinkerrostalojen välissä olevia katuja rouhitaan ja kaivetaan ja osittain ilmeisesti korotetaan ja toisia kohtia madalletaan. Miten ihmeessä tällaista tehdään, eikö näitä ole suunniteltu lainkaan vai onko rakennettu väärin? Kuka nämä maksaa – kunta vai urakoitsija?
Kaupoilta Lidl ja S-market tultaessa alkaa asemalle päin Aavankatu, missä oikealla on talon osoitekyltti Aavankatu 2. Kas kummaa, kun katsotaan vasemmalle kerrostalon kulmaan. Siinä talon kulmassa lukee Manttaalitie 8? Miten tämä voi olla mahdollista Suomessa? Yhdellä ja samalla kadulla on kaksi nimeä. Eikö jo Posti + pelastuslaitos + poliisi + ambulanssit ym.  jo hätääntyisi tällaisesta?
Kuka näitä asioita Lempäälässä hoitaa, kuka valvoo. Huolimatonta, vastuutonta hoitamista tai ei valvontaa lainkaan, eikä tällaisista asioista
päätettäessäkään ole kovin suurta ymmärrystä siitä, mitä tulosta tulee.
Nimim. Henry