Loiskeen naiset kolmansia

Armi Hoppu (alarivissä vas.), Jenna Niemi, Elsa Luosa, Ella Laakso, Tiia Saviahde, Sonja Lindqvist ja Emmi Kervinen. Suvi Hoppu (ylärivissä vas.), Marietta Minetti, Karoliina Myllymäki, Sanna Touru, Bettina Linna, Maija Mäki, Jenna Virtanen ja Tiia Jaskari. Joukkueessa pelasivat myös Emma Ikonen, Elina Hoppu, Janica Koivula ja Anne Piippo.

 

Loiskeen naisjalkapalloilijat pelasivat menneen kesän Palloliiton läntisen alueen 8v8-sarjan B-lohkossa. Yhdeksän joukkueen kaksinkertainen sarja sujui mallikkaasti, 12 voittoa, 2 tasapeliä ja 2 tappiota, joka riitti kolmossijaan Ilves-Kissojen ja Hämeenkyrön Apassien jälkeen.

Koko joukkue sitoutui hienosti puolustuspelaamiseen, ja kun maalivahti Ella Laakso osoitti lähes joka pelissä olevansa vastustajan virkasiskoa pätevämpi, päästi Loiske kaikista joukkueista ylivoimaisesti vähiten maaleja.

Maalintekokin alkoi sujua syksyn lähestyessä, ja joukkueen hyökkääjä Armi Hoppu kruunattiin sarjan maalikuningattareksi 23 osumallaan. Oranssipaitojen toiseksi tarkin oli Emmi Kervinen viidellä maalilla.