”Ei ole aikoihin nähty tällaista pohjakosketusta”

Sääksjärven Loiskeen värikkäitä ilmauksia viljelevä pääluotsi Reijo Laaksonen oli myrtynyt mies lauantai-iltana 20. toukokuuta. Syy mustiin mietteisiin oli, kun hänen suojattinsa pelasivat kauden heikoimman pelinsä jalkapallon kolmosdivarissa ja hävisivät TamU/2:lle lukemin 1–3.

– Ei ole aikoihin nähty tällaista pohjakosketusta. Onnistujat olivat harvassa. Lohdutusmaalimme saimme vasta tuomarin määräämällä lisäajalla, kuvaili Laaksonen.

–  Hyvää oli se, ettemme voi näin aneemisesti pelata kahta kertaa peräkkäin. Vaeltelimme varjojen mailla ja keskityimme lähinnä urputtamiseen, jatkoi Laaksonen.

Loiskeen maalin teki rankkarista Tomi Vikman ja loppupelin topparina pelannut Rodrigo sai pienen plusmerkin peräänsä.

Sarjaa alempana LeKi-futis on asemoimassa itseään sarjan puoliväliin. Saldo on kolme voittoa ja kolme tappiota ja taulukossa sijoitus on kuudes. Tuorein ottelu päättyi Ikaalisissa kotijoukkue IkU:n 3–1-voittoon, LeKin maalintekijä oli Lenni Hirvonen.

Naisten kolmosessa LeKi-futis on ankkuroitumassa sarjan tyveen. Voitto- ja pistetili on avaamatta. Tuorein tappio kuittaantui Sääksjärvellä maalein 0–7, vastustajana oli Paraisten IF. Nuoren LeKi-joukkueen seuraava vastustaja on HJS Hämeenlinnasta.