Piipoossa koko perheen maksuttomia taidepajoja: Ideaparkissa puhalletaan kuplia, taitellaan, taiteillaan ja sirkustellaan

Kesätaidepajoihin osallistuminen ei vaadi mitään ennakkotaitoja tai ennakkoilmoittautumista. Lapset osallistuvat toimintaan vanhempien vastuulla. Kuva: Teija Longi

 

Koko perheen maksuttomia taidepajoja järjestetään tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin 27.6.−27.7. kello 11–16 Lempäälän Ideaparkin leikkikentällä.

Kulttuurikeskus PiiPoon taidekasvattajien ohjaamissa pajoissa taiteillaan kuplamaalauksen merkeissä ja tehdään ilmassa pyöriviä, hyppiviä ja kelluvia leluja papereista taitellen. Kesäiset taidepajat soveltuvat kaikenikäisille, erityisesti lapsille.

Ohjattujen pajojen lisäksi leikkikentällä on non-stop-tekemistä, kuten sirkusvälineiden kokeilua, kuvauspiste ja jättisaippuakuplia sään salliessa. Torstaisin kello 12–16 taidepajoissa on ohjausta ukrainan kielellä.

Torstaisin järjestetään myös avoin sirkuspaja Ideaparkin keskusaukiolla kello 12–14. Maksuttomassa pajassa kokeillaan erilaisia sirkustemppuja ja -välineitä. Keskusaukiolla on myös maksutonta legoilua 25.6.–8.8. kauppakeskuksen aukioloaikoina.

 

Teemapäivinä kisaillaan keppareilla ja tehdään sanataidetta. Keskiviikkona 28.6. kello 12–15 kisataan kepparikisat. Eino Leinon päivänä torstaina 6. heinäkuuta vietetään sanataidepäivää ja rakennetaan tarina, satu, laulu tai runo sanataiteen avulla. Lempäälän Lempi-yhteisöbussi on paikalla kello 11–15. Viikolla 30. tiistaista torstaihin on kesämuskaripäivät, jossa Keiju Kupliva laululeikittää kaikenikäisiä muskaripajassa kello 12 ja 14.

 

Kulttuurikeskus PiiPoon, Lempäälän kunnan ja Ideaparkin yhteiset avoimet ja maksuttomat koko perheen taidepajat järjestetään nyt kolmatta vuotta.

Taidepajoihin osallistuminen ei vaadi mitään ennakkotaitoja tai ennakkoilmoittautumista. Lapset osallistuvat toimintaan vanhempien vastuulla. Alle 7-vuotiaat lapset osallistuvat yhdessä oman aikuisen kanssa. Kesäpajoissa ei ole lapsiparkkityyppistä valvontaa. Kesäsateen tai kovan helteen yllättäessä puuhastellaan sisällä Kulttuurikeskus PiiPoon tiloissa Ideaparkissa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?