Poimintoja

Kuva: Erkki Koivisto

 

Asuntomessualueen tonttihaku on kilpailu, jossa ratkaisee suunnitelmaluonnoksen laatu. Ei siis arvota, vedetä pitkää tikkua tai pyöritetä onnenpyörää, vaan ainoastaan hyvällä hakemuksella voi saada itselleen tontin messualueelta. Kilpailua ei ole syytä kuitenkaan pelätä, sillä tässä ei ratkaise paksuin lompakko, vaan hyvät ideat.

Ohjeet ja oppaat ovat aina pitkiä, mutta ehkä tärkeimpänä neuvona ja vinkkinä voisi sanoa – ole ennakkoluuloton ja rohkea hankkeessasi.

Haettavana olevat tontit on nyt merkitty maastoon ja alueelle on tehty vierailua varten väliaikainen pysäköintialue, joten kiinnostuneiden kannattaa käydä katsomassa aluetta. Järjestämme myös 31.8. tonttipäivän, jolloin olemme iltapäivästä alkuiltaan alueella kertomassa tonteista.

 

            Pekka Seppänen, Ideapark Nyt