Ilon aiheita: Liikunta piristää ja pitää yllä terveyttä

Jukka Mäkelä, Vesilahti. Kuva: Seppo Kummala

Kävimme kyselemässä tällä kertaa Vesilahdessa, millaiset asiat ovat viime aikoina tehneet iloiseksi. Vesilahden kirjastossa lehtiä lukenut Jukka Mäkelä oli juuri tullut kuntosalilta. Hän iloitsee terveydestä ja hyvästä toimintakyvystä, jota pitää yllä liikkumalla aktiivisesti.

– Hyvä terveys ja ystävät tekevät minut onnelliseksi. Terveyttä pidän yllä liikkumalla aktiivisesti. Ennen kovaa pakkasjaksoa kävin hiihtämässä Lempäälän Hakkarissa. Nyt lunta on tullut sen verran reilusti, että myös Vesilahteen on saatu kohtalaisen hyvät ladut luonnonlumella. Liikkuminen tekee minut iloiseksi. Viikonloppuna kävin juoksulenkillä ja tänään (tiistaina) viimeksi kävin kuntosalilla. Liikkumisesta tulee hyvä olo ja se tekee iloiseksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?