Loiskeen naisjoukkue oli neljäs futsalin kakkossarjassa

Loiske kukisti päätöspelissä Turun Toverit 7−3. Kuvassa eturivissä vasemmalta Bettina Linna, Tiia Saviahde, Armi Hoppu, Jenna Niemi, Suvi Hoppu, Iiris Kolunsarka. Takarivissä vasemmalta Emma Ikonen, Jenna Virtanen, Sonja Lindqvist, Julianna Boström, Emma Dahlbom, Ella Laakso. Lisäksi joukkueessa pelasivat Tiia Jaskari, Emmi Kervinen, Elina Hoppu ja Karoliina Myllymäki. Kuva: Henri Honkala

 

Futsalin naisten kakkossarjan läntisen yläloppusarjan voiton korjasi entisistä maajoukkue- ja SM-sarjapelaajista koottu PP-70. Ykkösdivisioonan nousupaikalle selkeällä erolla selvinneen tamperelaisryhmän takana oli tiukempaa. Seuraavat kolme joukkuetta olivat kahden pisteen sisällä Sääksjärven Loiskeen päätyessä neljänneksi.

Loiskeen kauden tehokkaimmat pelaajat olivat Armi Hoppu 13 maalia+10 syöttöä, Julianna Boström 11+1, Jenna Niemi 8+3, Iiris Kolunsarka 6+5, Suvi Hoppu 6+5 sekä Emma Dahlbom 5+5.

Kaikissa 15 pelissä pelasivat Jenna Niemi ja Armi Hoppu.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?