Loiske-veteraani Heikki Armiselle arvokas tunnustus

Heikki Armiselle ojennettiin kaksi arvokasta huomionosoitusta. Kuva: Kari Etelä

Sääksjärven Loiskeessa yli pitkälti yli puolivuosisataisen toimintauran tehnyttä Heikki Armista muistettiin kahdella arvokkaalla tunnustuksella lauantaina 6. huhtikuuta.

Loiskeen nykyinen puheenjohtaja Esa Kuusisto luovutti 80-vuotiaalle Armiselle Suomen Palloliiton kultaisen ansiomerkin sekä Sääksjärven Loiskeen historian ensimmäisen timanttisen ansiomerkin. Juhlakalu saapui poikansa avustamana vastaanottamaan tunnustukset, yleisönä luovutus- ja kahvihetkessä oli kourallinen muita Loiskeessa pitkään uurastaneita henkilöitä.

– Heikkiä voi kuvailla sanoilla avulias ja ystävällinen. Hän oli aina valmis jeesaamaan kaikissa  seurajutuissa. Armisen rooli Loiskeessa ja etenkin sen jalkapallon edustusjoukkueen taustatoimijana on ollut valtava. Vaikea laittaa seurahistorian ihmisiä järjestykseen, mutta Heikki on yksi merkittävimmistä persoonista koko Loiskeen 77 vuotisen historian aikana, kuvaili Esa Kuusisto Armista.