Loiskeelle avauspiste

Osma Fation on ollut yksi alkukauden näkyvimpiä Loiskeen pelaajia. Kuva: LVS-arkisto

Jalkapallon kolmosdivisioonassa Sääksjärven Loiske nappasi avauspisteensä, kun se tasasi sarjapinnat tamperelaisseura PP-70:n kanssa lukemilla 1–1. Yhtäältä Loiske-leirissä pinnaan oltiin tyytyväisiä, toisaalta enempäänkin olisi mahdollisuuksia ollut.

– Pääsääntöisesti pojilla oli iloinen virne kasvoillaan pelin loputtua. Kiva piste, koska PP on ollut aikaisemmin meille vaikea vastustaja, kommentoi kylvöhommista tavoitettu Loiskeen pääluotsi Reijo Laaksonen.

Avausjaksolla Tampereen Kaupissa pelattua ottelua hallitsi PP-70. Loiskeen maalilla Riku Kallio teki oivallisia torjuntoja ja ansaitsi valmentajansa kehaisun.

– Riku sai venyä muutamaan näyttävään torjuntaan, hän teki hommansa hyvin.

Toisella jaksolla pelitapahtumat kääntyvät loivasti Loiskeen suuntaan, mutta avausosuman teki tamperelaisista Julius Pero. Vaihdosta kentälle tulleet loiskeelaiset Sami Paasi ja Dani Molin toivat selvää säpinää ja vaarallisia laukauksia mukanaan. Sami Paasi onnistuikin tasoittamaan ottelun 72. minuutilla.

– Meillä oli vahva painostuskausi noin minuuttien 65–85 välillä, joten tasoitus oli ansaittu ja useampaankin osumaan olivat saumat, sanoi Laaksonen.

Loiske pelaa ensimmäisen kotipelinsä Sääksjärven kentällä lauantaina 18. toukokuuta, jolloin vietetään koko kansan Loiske-päivää.