REFERENSSI
|
Termex

Termexin Marko on tyytyväinen mainoksensa tehoon

Marko Strömsholm on tyytyväinen mainostaja. -Testasin Lempäälän-Vesilahden Sanomien Kotitalousvähennys -teemassa mainostamista ja pakko tunnustaa, yllätyin positiivisesti!En odottanut että yhden mainoksen jälkeen puhelin soisi aamusta iltaan, odotin enemmänkin että mainokseni huomataan ja että lisälämmöneristystä tarvitsevat asiakkaat uskaltavat soittaa minulle mainoksen nähtyään.

Strömsholm myy 36 vuotta toimineen kotimaisen, Saarijärvellä toimivan tehtaan tuottamaa Termex-Selluvillaa, joka sopii sekä uudis- että peruskorjauskohteisiin. Tuote on lajitellusta keräyspaperista energiatehokkaasti kuiduttamalla valmistettu palo- ja kosteusturvallinen puhallusvilla. Hengittävä materiaalina se tasaa rakenteiden kosteusvaihteluita mahdollistaen muovittoman ja vedottoman rakennuksen. 

-Yksi mainos paikallislehdessä toi minulle kolme kauppaa ja tarjouspyyntöjä on sen perusteella tullut useampia pitkin kevättä. Ihmiset selvästi säilyttävät lehteä pitkään mainostenkin vuoksi ja ottavat yhteyttä yrittäjään kun aika on heille sopiva, Strömsholm miettii. Lempäälässä ja lähialueella on paljon omakoti- ja rivitaloja, joissa tarvitaan kestävällä periaatteella toimivia ratkaisuja. Puhaltamalla asennettavaa selluvillaa käytetään rakennusten ylä-, väli- ja alapohjien sekä ulko- ja väliseinien eristykseen. Lisälämmöneristyksellä on suoria etuja energiansäästäjälle ja samalla rakenteet pysyvät hengittävinä ja talot kunnossa. 

Kotitalousvähennys -teema julkaistiin Lempäälän-Vesilahden Sanomissa 28.2.2024. Pääset lukemaan teemasivut täältä