Loiske avasi vihdoin voittotilinsä

Sääksjärven Loiskeen jalkapalloleirissä huokaistiin helpotuksesta, kun erotuomarin pilli vislasi kolmosdivariottelun loppuvihellyksen tiistaina 4. kesäkuuta Valkeakoskella.

Tulostaululla komeilivat luvut isäntäjoukkue Haka/j ensiksi mainittuna 2–4. Voitto oli Loiskeelle kauden ensimmäinen.

– Paistoihan aurinko välillä risukasaankin. Peli kulki, kuten tällä rosterilla pitääkin kulkea, iloitsi päävalmentaja Reijo Laaksonen, joka esikuntineen teki muutoksia Loiskeen pelisysteemiin.

– Pelityylimme oli ollut alkukaudesta pallonhalintaan perustuvaa, nyt muutimme systeemin vastahyökkäyspohjalle. Haka/j jäi aika aseettomaksi, jopa tuplamäärä maaleja olisi ollut tehtävissä, kertasi Laaksonen taktisia muutoksia.

Voittamisen halu oli koko joukkueella erinomaisella tasolla. Topparina pelannut Ville Turunen sai valmennusjohdolta erityiskiitokset, kuten laajalla rintamalla osunut hyökkäyskalustokin. Loiskeen osumat merkittiin ilahduttavasti neljälle eri pelaajalle: Arsi Lehtiölle, Juho Viitaharjulle, Onni Huviselle ja Viljam Valtoselle.

Kesäkuun 14. päivänä Loiske korkkaa Hakarin nurmikentän, kun vastaan saapuu naapurikaupunki Akaasta Toijalan Pallo-49.

LeKi-futis kärsi Hakkarissa nelosdivariottelussa 2 – 5-tappion Nokian Palloseuran kakkosjoukkuetta vastaan. Ville Vaara ja Vili Vaittinen merkkauttivat osumat nimiinsä. LeKin ottelua kauniissa kesäsäässä oli seuraamassa Hakkarissa ilahduttava yleisömäärä, arviolta noin 80 silmäparillista, josta iso osa oli seuran junioreita.