Vastaa Pirhan kyselyyn palveluverkosta ja liikkuvista palveluista

Kyselyyn voi vastata 22. heinäkuuta asti verkossa tai paperilomakkeella sosiaali- ja terveysasemilla.

Pirkanmaan hyvinvointialue kerää asukaskyselyllä mielipiteitä hyvinvointialueen lähiasemista ja sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisestä liikkuvina palveluina.

Asukaskysely on osa hyvinvointialueen aluehallituksen vireille panemaa lausuntokierrosta, jossa kerätään näkemyksiä Pirkanmaan lähiasemista ja liikkuvista palveluista. Lempäälässä järjestetään myös asukastilaisuus 26. elokuuta.

Liikkuvien lähipalveluiden tarkoituksena on tarjota kiireettömiä sosiaali- ja terveyspalveluita lähiasiointipisteillä niille asukkaille, joilla ei ole mahdollisuutta lähteä kauemmas hoitamaan asioitaan. Asiointi toimii ajanvarauksella. Lisäksi asukkaita kannustetaan mahdollisuuksien mukaan käyttämään digitaalisia palveluita.

Vastausaikaa kyselyyn on 22. heinäkuuta asti. Kyselyyn voi vastata verkossa täällä tai täyttää paperilomakkeen omalla sosiaali- ja terveysasemalla.

Lausuntokierrokselle lähetetyssä esityksessä on esitetty, että jo aiemmin päätettyjen lähiasemien lisäksi toistaiseksi säilyisivät Kaukajärven toimipiste, Vesilahden toimipiste ja Lempäälän Kuljun toimipiste. Näiden toimipisteiden toiminta jatkuisi esityksen mukaan siihen asti, kunnes korvaaviin tiloihin löytyy ratkaisu.

Lähiasemista ja liikkuvista palveluista on tarkoitus tehdä päätöksiä syksyllä.