Kommentti: Yleisurheiluväki ansaitsee kiitokset

Hyppykarnevaaleja on nyt käyty Lempäälän Hakkarissa neljä kertaa. Tapahtuma kokoaa niin entiset, nykyiset kuin tulevatkin hyppääjät yhteen.

Varttuneempi urheiluväki muistaa hyvin nimet Johan Meriluoto, Jouko Kilpi, Mikko Levola, Oskari Frösen, Ringa Ropo ynnä muut. Kukin heistä oli tänäkin vuonna Hakkarissa paikalla tuoden mukanaan osaamista ja kokemusta menneiltä vuosilta.

Vaikka Kristiina Mäkelä, Ella Junnila ja Senni Salminen eivät tällä kertaa kilpailleet, olivat he karnevaaliperinteen tapaan mukana perjantain leiripäivässä kisaillen ja seurustellen nuorten urheilijoiden kanssa. Koripallomaajoukkueen ex-kapteeni Shawn Huff toi tuulahduksen ja urheilijatarinansa mukanaan toisesta lajista, missä kimmoisuus ja hyppääminen ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Ilman talkooväkeä ei näin iso, valtakunnallinen tapahtuma pelitä. Toimitsijalista oli massiivinen, useita kymmeniä vapaaehtoisia oli mitan ja lananvarressa sekä tekemässä muita tärkeitä tehtäviä. Puffettipuolella hääri niin ikään osaavia ja iloisia talkoolaisia kymmenittäin.

Lempäälä saa usein ansaitsematonta kritiikkiä siitä, ettei täällä mukamas tapahdu paljon mitään. Urheilupuoli pyrkii omalla panoksellaan täyttämään eri lajien tapahtumilla Lempäälän vuodenkiertoa.

Yksi merkittävimmistä on LeKi-YU:n ja Yliastujien masinoivat hyppykarnevaalit. Siitä YU-väki pääpromoottori Timo Reunasen johdolla ansaitsevat vilpittömän arvostuksen ja kiitoksen.

Kimmoisaa menoa hyppykarnevaaleilla