Hääkivellä melotaan viikonloppuna lujaa – mukana kaksinkertainen SM-kultamitalistimeloja Lempäälästä

Yleisö pääsee seuraamaan Hääkivellä toistamiseen vauhdikasta melontakisaa. Kuva: Tampereen Vihuri
Tulevana viikonloppuna 20.–21.7. melotaan Hääkiven melonnat Lempäälässä. Lauantaina on vauhdikkaat Short Track -matkat. Short Track on kierroskilpailu, jossa on mukana kanto-osuudet.

Ensimmäinen lähtö on Hääkiveltä kello 12 ja silloin starttaavat 10-, 12- ja 14- sarjat sekä N35 sarja. Kello 13 lähtevät sarjat 16-sarjasta ylöspäin. Tässä lähdössä mukana Suomen kärkimelojia, esimerkiksi Tampereen Vihurin Netta Malinen, jolla on hallussaan tällä kaudella jo kuusi suomenmestaruutta ja Lempääläläinen Miska Nummela, jolla on kaudelta kaksi SM-kultaa.

Short Track kilpailua voi seurata Hääkiveltä tai Ryynikän uimarannalta. Short Trackiin osallistuu kaikkiaan 39 melojaa.

Sunnuntaina 21.7. melotaan jokimaraton Tuulialan Kalkkunapolulta Myllyrantaan. Jokimaratonilla on osallistujia kilpamelojista retkimelojiin. Jokimaratonille lähtee 27 kilpailijaa. Jokimaratonia voi seurata lähtöpaikalta, maalipaikalta tai mistä tahansa jokireitin varrelta.

Hääkiven melontatapahtumat järjestää kaksinkertaisen tähtiseurastatuksen saanut melontaseura Tampereen Vihuri. Hääkiven melontatapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuonna.