REFERENSSI
|
Wiped Oy

Viesti menee perille

Koti-, airbnb- ja erikoissiivouksiin erikoistunut lempääläinen Wiped Oy valitsi Lempäälän-Vesilahden Sanomat markkinointikanavaksi kotisiivouspalveluilleen. Keväällä 2024 julkaistut tuplakäyntikortin kokoiset mainokset tuotettiin Lempäälän-Vesilahden Sanomien tuotannossa yrityksen aikaisemmin käyttämän mainosaineiston mukaisella, selkeällä tyylillä.

Yrittäjä Jay Baron on tyytyväinen. – Viesti on mennyt perille ja meille on tullut ja tulee edelleen tilauksia viikkoja mainoksen julkaisun jälkeen, Baron kertoo.

Etelä-Pirkanmaalla, Lempäälässä ja Tampereella siivouksia tekevä Wiped Oy perustettu 2019. Baron on tuttu yrittäjä monelle myös kaikki pihan pintarakenteet tekevästä Philikivi Oy:stä. Molemmissa yrityksissä, niin siivoamisessa kuin piharakentamisessa, yhdistyy tinkimätön työmoraali ja sitoutuminen työn laatuun ja sujuvuuteen. -Tyytyväinen asiakas on toiminnan ytimessä. Palvelumme helpottaa asiakkaittemme arkea aivan samalla tavalla kuin Lempäälän-Vesilahden Sanomat on oiva kumppani yrityksemme markkinoinnissa. Helppo, nopea ja luotettava, Baron tiivistää.