Loiskeelle tyly tappio vieraissa

Jalkapallon kolmosdivarissa Sääksjärven Loiske matkasi Lamminpäähän kohtaamaan TPT:n. Isäntäsakki oli etenkin ottelun alussa terävä ja vei voiton suurinumeroisesti maalein 5 – 2 (4-0). Pelin ratkaisu koettiin jo avauminuuteilla, kun TPT maalasi kahdesti viiden minuutin sisään.

Ottelun edetessä Loiske sai juonesta kiinni ja oli toisella 45-minuuttisella kentällä aktiivisempi osapuoli TPT:n nostaessa jalkaansa kaasulta. Tomi Lahtisen ja Lauri Suhonen maalasivat Losikeelle, Suhoselle osuma oli kauden ensimmäinen. Vieläkin siistimmiksi numerot olisivat voineet muodostua, sillä toisella jaksolla Loiske mokasi rankkaripotkunkin.

–   Toisesta puoliskosta jäi onneksi hyvä maku. Mennään positiivisesti eteenpäin kohti ensi viikon viimeistä kotiottelua, kommentoi joukkueenjohtaja Pertti Suhonen.

Loiskeen sisäisen maalipörssin kärkinimi on Niko Kuhlberg yhdeksällä maalilla, toppari Joel Mattjus on iskenyt viisi maalia ja alkukauden komeetta Juho Mäkiniemi neljä osumaa. Kaikkiaan Loiske on pöllyttänyt vastustajan maaliverkkoja 29 kertaa, kun taas vastustajat ovat löytäneet peräti 48 kertaa väylän Loiskeen maalille.

Sarjakierroksia on pelaamatta kolme, ja tällä hetkellä näyttää siltä, että Sääksjärvellä jatkuvat kolmosdivarin pelit ensi kaudellakin.