Linnusmäki Pirkanmaan liiton maakuntahallitukseen

Tuula Linnusmäki /(vas.) on valittu Pirkanmaan liiton maakuntahallituksen varsinaiseksi jäseneksi.

Tuula Linnusmäki /(vas.) on valittu Pirkanmaan liiton maakuntahallituksen varsinaiseksi jäseneksi.

Pirkanmaalaiset kunnallisvaaleissa edustettuna olleet puolueet ovat päässeet sopimukseen maakunnallisista luottamushenkilöpaikoista, ja Pirkanmaan luottamushenkilöpaikat on jaettu.

Tuula Linnusmäki (vas.) Lempäälästä valittiin Pirkanmaan liiton maakuntahallituksen varsinaiseksi jäseneksi ja Kirsi Kallio (ps.) varajäseneksi.

Muut jäsenet ovat puheenjohtaja Harri Jaskari (kok.) Tampereelta, Roope Lehto (sd.) Nokialta, Timo Tukia (ps.) Mänttä-Vilppulasta, Pertti Hakanen (kesk.) Sastamalasta, Marja Heikkinen (kok.) Valkeakoskelta, Hanna Laine (sd.) Kangasalta, Minna Sorsa (vihr.) Ylöjärveltä, Antti Nieminen (kok.) Orivedeltä, Ilmari Nurminen (sd.) Sastamalasta ja Terhi Kiemunki (ps.) Tampereelta.

Tuula Petäkoski-Hult (sd.) ja Tuukka Liuha (kesk.) Lempäälästä valittiin varsinaisiksi jäseniksi Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän hallitukseen. Sen puheenjohtajana toimii Ilpo Sirniö (sd.) Tampereelta.

Hannu Tiensuu (sd.) Lempäälästä ja Pertti Uusi-Erkkilä (kesk.) Vesilahdesta valittiin Pirkanmaan sairaanhoitopiirin Valkeakosken aluesairaalan johtokuntaan. Puhetta toimielimessä johtaa kokoomuksen Heikki Tyvi Valkeakoskelta.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?