Lempäälä vahvistaa lastensuojelua

Lempäälä palkkaa uuden sosiaalityöntekijän lastensuojeluun. Uusi virka perustetaan helmikuun alusta alkaen. Sen myötä lastensuojelupalvelut paranevat Lempäälässä.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijän perustehtävään kuuluvat lastensuojelulain mukaisten tehtävien hoitaminen, kun perheestä on lastensuojelullinen huoli.

Lempäälän kunnanhallitus on päättänyt perustaa kuntaan myös aikuissosiaalityöhön sosiaaliohjaajan viran maaliskuun alusta lukien.

Hänen tehtäviinsä kuuluu muun muassa vaikeassa elämäntilanteessa olevien lapsiperheiden ohjaaminen ja tukeminen arkiasioiden hoidossa. Työn yhtenä painopisteenä on tukea sekä nuoria että pitkäaikaistyöttömiä, joilla on vaikeuksia kiinnittyä opiskeluun tai työelämään.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>