Usko Gullstén kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi

11usko gullstén2Usko Gullstén luotsaa Lempäälän kirkkovaltuustoa alkaneen kaksivuotiskauden.

Lempäälän kirkkovaltuuston puheenjohtaja on vaihtunut. Kirkkovaltuusto valitsi 29. tammikuuta uudeksi puheenjohtajakseen Usko Gullsténin ja varapuheenjohtajaksi Kari Koppasen. Nelivuotisen valtuustokauden ensimmäisen puolikkaan puheenjohtajuutta hoiti Heini Mäenpää.

Kirkkoneuvoston varapuheenjohtajaksi valtuusto valitsi Timo Viitasen ja hänen henkilökohtaiseksi varamiehekseen Asko Siivolan. Kirkkoneuvoston puheenjohtaja on seurakunnan kirkkoherra Mikko Oikarinen.

Valtuusto valitsi myös kirkkoneuvoston jäsenet ja heidän henkilökohtaiset varajäsenensä vuosiksi 2013-2014.

Kirkkoneuvostoon kuuluvat: Lea Jokela (henkilökohtainen varajäsen Eeva Petäkoski), Jouko Konsala (Helena Alapoti), Paula Liuha (Maikki Ylikahri-Hämäläinen), Heini Mäenpää (Jouni Paloniitty), Timo Mäkelä (Matti Tolvanen), Pentti Naukkarinen (Timo Syväjärvi), Terhi Palvanen (Suvi Liimatainen), Heidi Salonen (Marika Salo), Tuija Seppänen (Liisa Länsipuro), Raimo Sirén (Veikko Kuumola) ja Mikko Vesamäki (Johanna Kortelahti).

Viestintään vauhtia

Lempäälän seurakunnan kirkkoneuvosto päätti kokouksessaan 22. tammikuuta parantaa seurakunnan viestintää. Pyrkimyksenä on jakaa tietoa avoimesti ja nopeasti.

Kirkkoneuvosto linjasi seurakunnan viestintäkäytäntöjä niin, että kirkkovaltuuston ja -neuvoston esityslistat laitetaan nettiin. Aiemmin netissä olivat ainoastaan pöytäkirjat.