Aikku Saariselle ehkä vain yksi matka MM-kisoissa

Aino-Kaisa Saarinen osallistuu Italian Val di Fiemman maastohiihdon MM-kisoihin.
Aino-Kaisa Saarinen osallistuu Italian Val di Fiemman maastohiihdon MM-kisoihin.

Maastohiihdon MM-kisoissa Val di Fiemmessa on mukana lempääläispanostakin, kun Lempäälän Kisan tähtihiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen on mukana tänään alkavissa mittelöissä. Aikku Saarisen mitalirepusta löytyy useampi MM-tason mitali, mutta tällä kaudella kokeneen Hollolassa asuvan suksijattaren paras vauhti ei ole vielä löytynyt.

Tällä tietoa saattaa käydä jopa niin, että perinteisen tyylin spesialisti hiihtää Italiassa vain lauantaina 2. maaliskuuta käytävän 30 kilometrin yhteislähtökilpailun. Toinen mahdollinen kisa on viestin perinteisen tyylin kakkososuus, mutta ainakin päävalmentaja Magnar Dalenin ensimmäiset valinnat eri matkoille antavat selkeän viitteen siitä, että Aikku ei mukana mitalisuosikkina olevassa Suomen viestitiimissä olisi.