Miten mahtaa äijän käydä?

Kohta Ideapark-juoksuun on enää kuukausi aikaa. Lenkkikertoja minulle on kertynyt tähän päivään mennessä kokonaiset viisi kappaletta. Ei hyvältä näytä.

Ilmoittautumisen hoidin jo, uudet kengät on sisäänajettu ja sääkin alkaa jo juoksijaa suosia. Askeloppejakin kävin hakemassa Ideaparkissa.

Miksei mies ole sitten juossut?

No, vaikkei selittelyt auta, sitten edellisen päivityksen on kaikenlaista ollut. Yhden viikon olin doping-kuurilla, kun viisaudenhampaani poistettiin ja napsin antibiootteja ja kuussatasta buranaa päivittäin.

Sitten iski päälle kova työviikko: edustin yksin viikon ajan L-VS:n toimitusta, ja eikös juuri sille viikolle tullut 44-sivuisen kevätlehden teko. 10-12 tuntisten työpäivien jälkeen juoksemiselle ei tahtonut juuri aikaa löytyä.

Mutta tosiaan ne viisi lenkkiä olen ehtinyt lönkytellä, ja ihan hyvältä on tuntunut. Kännykkävalmentaja Runkeeperin mukaan lenkkini ovat olleet sellaisia 5-6 kilometrin mittaisia, kuuden minuutin kilsavauhtia.

Kyllä se tästä. Treenitahtia vain tiheämmäksi, niin hyvä tulee. Paitsi että lauantaina lähden neljäksi päiväksi reissuun.