Kuoroskaba kerää yhteen 18 Lempäälän 4. luokkaa

Kuoroskaba-tapahtuman juontaa teatteri-ilmaisun ohjaaja Jarmo Skön.

Kuoroskaba-tapahtuman juontaa teatteri-ilmaisun ohjaaja Jarmo Skön.

Ideaparkin Keskuspuistossa koetaan musiikin ja yhdessä tekemisen riemua torstaina 25. huhtikuuta  18 lempääläläistä 4. luokkaa ovat harjoitelleet viime syksystä omia kuoroesityksiään ja jännitys purkautuu vihdoin huhtikuussa Kuoroskaba finaaliin.
Kuoroskaba järjestetään kolmatta vuotta peräkkäin. Tapahtumapäivänä luokille tarjotaan oheisohjelmaa Pii Poon tiloissa, muun muassa maskeeraustyöpajoja, sekä äänenavausharjoituksia. Luokat treenaavat myös aamun aikana omia esityksiään Ideaparkin Keskuspuistossa.
”Tapahtuman ideana on, että lapset pääsevät näyttämään yhdessä taitojaan. Kuoroskabassa on aina hyvä tekemisen meininki ja fiilis. Luokkien tekemät esitykset ovat huikeita ja musiikin riemu tarttuvaa. Lisäksi on hienoa, että kaikki Lempäälän 4. luokkalaiset tapaavat toisensa päivän aikana!”, kertoo Pii Poon tuottaja Veera Jukkara.
Kuoroskabassa on mukana nelihenkinen tuomaristo, jossa on istuvat muun muassa Uuden päivän näyttelijät Aapo Ruusukallio ja Ville-Veikko Airaniemi. Kuorojen sovituksista ja säestyksestä vastaa muusikko Marko Niittymäki ja tapahtuman juontaa teatteri-ilmaisun ohjaaja Jarmo Skön.
Kuoroskaba on osa Lempäälän kunnan Kulttuurirappuset kulttuurikasvatusohjelmaa. Kello 14.30 alkavaan tapahtumaan on ilmainen pääsy.

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?