Lempääläläisten röntgenkuvaukset Hatanpäälle

Lempääläläisten röntgenkuvat otetaan kesäkuun alusta lähtien pääosin Hatanpään sairaalassa. Muutos johtuu Lempäälän terveyskeskuksen remontista, jonka viimeinen vaihe aloitetaan 3. kesäkuuta. Terveyskeskus selvittelee parhaillaan asiakkaiden kuljetusmahdollisuutta. Esillä on ollut ehdotus palvelubussista, joka kulkisi kerran viikossa.

Päivystyskuvaukset tehdään Valkeakosken aluesairaalassa ja hammaskuvaukset tehdään Lempäälän hammaslääkäriasemalla. Pääterveysaseman laboratorio muuttaa Sirvalahdentielle. Sirvalahden toimipisteessä tehdään verikokeet ja sydänfilmit.

Sulun aikana vesilahtelaiset käyvät röntgenissä Pirkkalassa. Kunnat muodostavat yhteistoiminta-alueen.

Suunnitelman mukaan Lempäälän terveyskeskuksen röntgen avataan uudelleen maaliskuun lopussa vuonna 2014.