Lempäälän seurakunnan vuosi 2012 ylijäämäinen

Koska Lempäälän ev.-lut. seurakunnan tulos vuodelta 2012 on ylijäämäinen, ei talouden tasapainottamiseksi tarvita toimenpide-ehdotuksia. Kuva: Erkki Koivisto

Koska Lempäälän ev.-lut. seurakunnan tulos vuodelta 2012 on ylijäämäinen, ei talouden tasapainottamiseksi tarvita toimenpide-ehdotuksia. Kuva: Erkki Koivisto

Lempäälän ev.-lut. seurakunnan kirkkovaltuusto hyväksyi tiistaina 28. toukokuuta vuoden 2012 tilinpäätöksen, joka on noin 38 000 euroa ylijäämäinen. Vuosikate on noin 265 000 euroa. Talouden tasapainottamiseksi ei tarvita toimenpiteitä.

Tili- ja vastuuvapauden vuodelta 2012 seurakunnan taloutta hoitaneille luottamushenkilöille ja viranhaltijoille myöntänyt kirkkovaltuusto päätti käyttää peruskorjausrahastoa Vanhan pappilan investointiin. Lempäälän kirkkovaltuusto on perustanut kiinteistöjen kunnossapitorahaston vuonna 2007. Vanhan pappilan hanke on valmistunut, ja siitä syntyi noin runsaan miljoonan euron menoerä, joka katetaan peruskorjausrahastosta. Jäljelle rahastoon jää runsaat 300 000 euroa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?