Lempäälään valittu kirjasto- ja kulttuurijohtaja

Sarri Nykänen Pöytyältä on valittu Lempäälän kirjasto- ja kulttuurijohtajaksi 1. elokuuta alkaen.

Sarri Nykänen Pöytyältä on valittu Lempäälän kirjasto- ja kulttuurijohtajaksi 1. elokuuta alkaen.

Lempäälän kuntaan on valittu uuteen kirjasto- ja kulttuurijohtajan virkaan Sarri Nykänen. Hän toimii tällä hetkellä Pöytyän kirjastotoimenjohtajana. Valinnan teki keskiviikkona 29. toukokuuta sivistystoimenjohtaja Nina Lehtinen. Sivistyslautakunta haastatteli viittä hakijaa, joista kolme kutsuttiin testeihin. Virkaa haki yhteensä 14 henkilöä.

Lempäälässä kirjastotoimen johtajan virka muutetaan 1. elokuuta alkaen kirjasto- ja kulttuurijohtajan viraksi. Virka on tällä hetkellä täytetty väliaikaisesti.

– Tointa hoitanut Katja Savolainen palaa takaisin informaatikon tehtävään. Toivon mukaan virkaan valittu aloittaa Lempäälässä heti elokuun alussa, Lehtinen sanoo.

Kunnan kirjasto- ja kulttuurijohtajan yhdistelmävirassa kirjastoasioiden osuus on 85 prosenttia ja kulttuuritoimen tehtävien osuus 15 prosenttia. Kirjasto- ja kulttuurijohtaja on Lempäälän kunnankirjaston henkilöstön ja kulttuurikoordinaattorin esimies.

Lempäälä tarjoaa kirjastopalveluja pääkirjaston lisäksi Sääksjärven ja Kuljun lähikirjastoissa ja Valkeakosken kanssa yhteisessä kirjastoauto Wallessa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?