Sählyn SM-kulta Lempäälään

SM-kultajoukkue: Valtteri Jaakkola (vas.), Otto Lahtinen, Aaro Auvinen, Arsi Lehtiö ja Juuso Tuominen.

Viides virallinen sählyn SM-turnaus pelattiin lauantaina 8. kesäkuuta Helsingin Myllypurossa Arena Centerillä. Pelitapana oli kolme vastaan kolme ilman maalivahtia ja peliaikana yksi 12 minuutin erä per ottelu.

LeKi:n pojat lukivat ilmoituksen Salibandy-lehdestä, keräsivät viiden pelikaveruksen joukkueen E-poikien (2001–2002 syntyneet) sarjaan, yllyttivät pari vanhempaa mukaan ja päättivät voittaa.

Päivän aikana ”Lempäälän Pyörittäjät” voittivat kaikki kuusi peliään. Finaalissakaan ei jätetty jossittelulle varaa, vaan pyöriteltiin Oilersia maalein 9-2.

Voittopokaalia ja kultamitaleita ihastellessa Suomen mestarit unohtivat väsymyksen sekä uhrautumisesta aiheutuneet mustelmat.