Sählyn SM-kulta Lempäälään

SM-kultajoukkue: Valtteri Jaakkola (vas.), Otto Lahtinen, Aaro Auvinen, Arsi Lehtiö ja Juuso Tuominen.

Viides virallinen sählyn SM-turnaus pelattiin lauantaina 8. kesäkuuta Helsingin Myllypurossa Arena Centerillä. Pelitapana oli kolme vastaan kolme ilman maalivahtia ja peliaikana yksi 12 minuutin erä per ottelu.

LeKi:n pojat lukivat ilmoituksen Salibandy-lehdestä, keräsivät viiden pelikaveruksen joukkueen E-poikien (2001–2002 syntyneet) sarjaan, yllyttivät pari vanhempaa mukaan ja päättivät voittaa.

Päivän aikana ”Lempäälän Pyörittäjät” voittivat kaikki kuusi peliään. Finaalissakaan ei jätetty jossittelulle varaa, vaan pyöriteltiin Oilersia maalein 9-2.

Voittopokaalia ja kultamitaleita ihastellessa Suomen mestarit unohtivat väsymyksen sekä uhrautumisesta aiheutuneet mustelmat.

Erja Jaakkola

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>