Retropopin uusi musiikkivideo nähtävillä

Lempäälästä ponnistava popduo Retropop on julkaissut uuden videon sinkkubiisistään Rakkaus yllättää. Tarinallisessa videossa liikutaan tutuissa maisemissa niin Lempäälässä kuin Tampereellakin. Musiikillisesti biisi on kepeän kesäistä elektropoppia. 11. kesäkuuta ilmestynyt video on kerännyt YouTubessa jo miltei 18 000 katselukertaa.

Syksyllä bändi julkaisee kolmannen albuminsa, jolta sekä Rakkaus yllättää- että talvella julkaistu Moraalinvartija-sinkku löytyvät.

Vuonna 2005 perustettu Retropop on aiemmin julkaissut kaksi studioalbumia: Pieni ja ihmeellinen (2008) ja Tämän hetken tähden (2011).

Retropop nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2008 Pieni ja ihmeellinen -singlellään, joka keräsi runsaasti radiosoittoa. Kappaleesta tehty musiikkivideo voitti Yleisö-Muuvi-palkinnon.

Katso alta tuore Rakkaus yllättää -musiikkivideo.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>