LeKi-futikselle jäätävä suihku loppuhetkillä Kangasalla

LeKi-futis pelasi jalkapallon nelosessa loistavan avausjakson sarjakärki Kangasalan Voiton vieraana. Yksi vastustajan molarin hörppy tuotti Tommi Lehtimäen laukoman johto-osuman ja Samu Nevalan kauden unelmamaali upealla roikkukudilla vei LeKin jo 2–0-johtoon. Kun vielä lempääläisten maalivahti Joonas Haapasaari teki puolenkymmentä huikeaa torjuntaa, näytti tilanne hyvältä vierastiimin kannalta.

Toinen jakso alkoi murheellisesti, kun löperö puolustuspelaaminen maksoi kavennusmaalin puoliskon alussa, tasoihin KaVo tuli väkisin runnomalla maalinedushässäkästä ja kun molemmat olivat jo virittäytyneet pistejakoon, päätti KaVon Ahmed Al-Tallab nousta sankariksi tekemällä yliajalla pelin ratkaisseen 3–2-voitto-osuman.

Pistekin olisi ollut LeKi:lle tärkeä, sillä LeKi:n ohella Nekala, Sastamala ja Hämeenlinna käyvät kovaa kisaa, kuka joutuu karsimaan sarjapaikastaan syys–lokakuulla. Lisävaroitus kajahtaa Forssan suunnasta, sillä vahvistuksia saanut FJK himoaa päästä kolmen häntäsakin paikalta pois. Parolan ja Teivon tilanne säilymisen suhteen vaatisi jo keskikokoista ihmettä.

Ihmettä kaipaa myös Vesilahden Visa, jotta polku vitosdivarissa jatkuisi ensi keväänä. Syyskierroksen kaksi avauspeliä ovat tuottaneet 1–3-tappion TaPalle ja 2–3-tappion Sovulle. Matkaa säilymisviivalle on jo kymmenen pistettä. Niko Björksten ja Pessi Suonpää ovat olleet sarjajumbona majailevan Visan parhaita pelimiehiä heinäkuun lopun peleissä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?