Mestis-joukkue avaa nuorella kokoonpanolla kautensa

Jääkiekon kauden 2013–14 ensimmäinen peli pelataan Lempäälässä perjantaina, kun Kisan Mestis-tiimi kohtaa KooVeen. Lempääläisten kokoonpanossa on paljon pelaajia, jotka hakevat ensi kaudelle sopimusta, joten näyttöhaluinen ja nälkäinen sakki Hakkarin jäällä viilettää.

Lempääläisten treeneissä hikoilevat niin sanottuina try out -pelaajina tamperelaiset A-nuorista vanhentuneet Matias Simontaival, Tomi Iso-Mustajärvi ja Riku Brander. Ässien A-nuorissa kovia pisteitä takonut Jesse Huhtala on niin ikään hakemassa Mestis-paikkaa Kisasta, kuten myös TPS-taustainen Joni Seineläkin. Kukin heistä on pelipaikaltaan hyökkääjä.

Kokeneemmista pelaajista Roope Nikkilä on niin ikään treeniringissä mukana ja jääharjoituskautensa on avannut myös Nestori Lähde, jonka ensisijainen tavoite on liigassa. Hyvin mielenkiintoinen try out-mies on viime kaudella Ruovedellä ja Nokialla hurjan määrän pisteitä takonut 26-vuotias Matti Huilla.

Kisan pitkäaikainen maalivahti Mikko Pätsi tähyää ulkomaille, ainakin eksoottinen Kazakstanin suunta on ollut tapetilla. Ulkomaita miettii myös toinen usean kauden ajan Kisaa edustanut Juha Suomaa.