Veteraanikisoista mitaleja

Rullasuksihiihdon ja rullaluistelun veteraanien SM-kisat järjestettiin Nokialla 11. elokuuta. Lempäälän Kisa menestyi hyvin, vaikka joukko kutistuikin pieneksi yhteensattumien vuoksi.

– Esimerkiksi LeKi:n veteraanihiihtokaksikko Marko Leppämäki ja Petri Kalliala olivat puuveneiden SM-soudussa, josta he nappasivat pariairossa keskimatkan yleisen sarjan kultaa, kertoo LeKi:n yhteyshenkilö Lauri Tahvainen.

Pienestä porukasta huolimatta Nokialta mukaan tarttui useampi mitali. Rullahiihdossa Markus Mutikainen  oli pronssilla M40-sarjan sprintissä ja normaalimatkalla. M60-sarjan Lauri Kuusniemi otti normaalimatkan kultaa. M65-sarjan Raimo Niemi ylsi sprintissä hopealle.

Rullaluistelussa M45-sarjan Kari Vuorinen sai pronssia normaalimatkalla. Myös rullaluistelussa M65-sarjan Raimo Niemi nappasi hopeaa.