Työryhmä selvittää Onkemäen koulun toimintaedellytyksiä

Työryhmän puheenjohtaja Armi Lehtimäki enteilee selvityksen teettävän paljon työtä, koska siinä halutaan olla perusteellisia.

Työryhmän puheenjohtaja Armi Lehtimäki enteilee selvityksen teettävän paljon työtä, koska siinä halutaan olla perusteellisia.

Vesilahden kunnanhallitus on nimennyt työryhmän selvittämään Onkemäen koulun toimintaedellytyksiä. Toimintaedellytysten selvitys on osa Vesilahden kunnan talouden tasapainottamisohjelmaa.

Ryhmän puheenjohtajaksi valittiin kasvatus- ja opetuslautakunnan puheenjohtaja Armi Lehtimäki. Hän kertoo, että selvitysryhmän tarkoitus on kerätä päätöksenteon tueksi faktatietoja mahdollisimman laajasti ja neutraalisti. Selvityksen on tarkoitus valmistua tämän vuoden loppuun mennessä.

Selvitystyöryhmään kuuluvat puheenjohtaja Lehtimäen lisäksi varapuheenjohtajana ja kunnanhallituksen edustajana Erkki Tarvainen ja sihteerinä sivistysjohtaja Tiina Kivinen. Muita jäseniä ovat Tuula Tuominen, kasvatus- ja opetuslautakunnan varapuheenjohtaja Anneli Kesola, kasvatus- ja opetuslautakunnan jäsen Raimo Alarova, Kirkonkylän koulun rehtori Nina Kaarlenkaski, Ylämäen koulun rehtori Jussi Hietakangas ja Narvan koulun opettaja Tuula Tuominen.

Kunnanhallitus päätti lisäksi, että kasvatus- ja opetuslautakunta kuulee selvityksen aikana eri tahoja ja asiantuntijoita, kuten Onkemäen koulun rehtori Ville Ahvenusta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?