Katepal-turnaus jatkoi perinteitään

LeKi-futiksen 07/08-joukkue. Kuva: Minna Arramies.

Jälleen on se aika kesästä, kun koulut ovat pyörähtäneet käyntiin. Silloin on myös aika pelata LeKi-futiksen järjestämä perinteinen ja monivuotinen Katepal-turnaus. Kaikkein nuorimmat jalkapallojuniorit olivat pääosassa lauantaina 17. sekä sunnuntaina 18. elokuuta pelatussa turnauksessa Hakkarissa.

Lauantaina vuorossa olivat 2004 sekä -05 syntyneet. Vaikka koko päivän satelikin, ei se haitannut menoa kentän puolella. Mukana oli kahdeksan joukkuetta 2004 sarjassa sekä kymmenen -05 sarjassa. Järjestävän seuran LeKi-futiksen joukkueita oli mukana kahdeksan sekä Vesilahden Visalta yksi joukkue.

Turnauksessa ei jaettu palkintoja sijoituksen mukaan, mutta jokainen pelaaja sai mitalin sekä yksi per joukkue tsempparipelaajan palkinnon. Mukana turnauksessa olivat Helsingin Sanomat ja Palloliitto, jotka LeKi-futiksen kanssa valitsivat yhden vaatimukset täyttäneen turnausjoukkueen ja palkitsivat sen urheiluliikkeen lahjakortilla. Palkinto oli osa tahojen reilu peli-kampanjaa.

Sunnuntaina paistoi komeasti aurinko pelien ajan. Kentällä vilistivät vuorostaan -06 ja -07/08 syntyneet. Mukana oli joukkueita lähikunnista, LeKi-futikselta kymmenen, Sääksjärven Loiskeelta kuusi sekä yksi Vesilahdelta. Kaikkiaan kahtena päivänä mukana oli 41 joukkuetta, joista kaksi LeKi-futiksen tyttöporukoita.

Kaikkein nuorimmat jalkapallojuniorit olivat pääosassa lauantaina 17. sekä sunnuntaina 18. elokuuta pelatussa Katepal-turnauksessa Hakkarissa. Kuva: Tuomas Riikonen.