Loiske avasi futsaldivarin vahvasti

Ne, jotka olivat katsomassa Sääksjärven Loiskeen ja tamperelaisseura PP-70:n välistä futsalin ykkösdivisioonan ottelua 15. lokakuuta Hakkarissa, olivat taatusti näkemäänsä tyytyväisiä. Räiskyvää, rohkeaa ja tilannerikasta futsalia nähtiin koko 40 minuutin ajan.

Lajin onneksi näyttää olevan takana, jolloin futsalissa jauhettiin ja jauhettiin tylsästi riskejä minimoiden ja jopa joka toinen syöttö taaksepäin antaen.

Loiske voitti kiihkeiden tapahtumien jälkeen PP-pelin maalein 7–6, kokeneen Markus ”Sir Make” Sairialan noustua ratkaisijan rooliin iskemällä kolme osumaa.

Lauantaina Loiske matkasi tTrkuun mielenkiintoisen vastustajan FC Persian vieraaksi.

Turkulaisjoukkue koostuu iranilaistaisista pelaajista ja sähäkkä olikin kotijoukkueen alku, sillä taululla olivat jo 3–0 numerot Persian hyväksi ennen Loiskeen heräämistä. Mika ja Mikko Järvisen tahdituksella Loiske nousi lopussa ylivoimalla 5–5-tasapeliin, tasurimaalin teki aina luotettava Manu Helminen. Näin Loiske saalisti neljä pistettä avauskierroksilta ja taulukossa joukkue on sijalla kolme.

Järviset kuittasivat avauspeleistä seitsemän tehopistettä mieheen ja Sairiala viisi. Myös muun muassa Yasar Elbeller esiintyi edukseen tehden kotipelissä komean osumankin.