Yrittäjät paneutuvat keskustavisioon

Lempäälän Yrittäjien toimintavuoden 2014 toimintasuunnitelma vahvistettiin yrittäjien vuosikokouksessa. Yli 500 jäsenyrittäjän järjestö aikoo tulevana vuonna paneutua muun muassa  Lempäälän keskustavision asettamiin haasteisiin pohtimalla millaisia liiketiloja tarvitaan, jotta kasvavan keskusta-alueen palvelut turvataan. Tämä pohdinta on yrittäjien mukaan tarpeen ennen kuin uusien kiinteistöjen ja tilojen rakentaminen käynnistyy.

Lisäksi Marjamäen Hulikankulman alueen markkinointiin ja sen mahdollisuuksien laajempaan hyödyntämiseen muun muassa elintarviketeollisuuden tarpeisiin on käynnistymässä toimenpideohjelman laatiminen.

Tulevan vuoden aikana toteutetaan myös lempääläisten yritysten tarinoista koostettava “Itsenäisen Lempäälän Tekijät”-kirja.

Kari Tolonen jatkaa yrittäjäyhdistyksen puheenjohtajana. Muut hallitukseen valitut ovat Heikki Hakala, Mikko Kulmala, Ismo Paananen, Anita Näsärö, Juha Keskiö, Mikko Kivelä, Päivi Nyström, Tuija Perttunen, Noona Rissanen, Matti Vuorinen, Juha Eskola ja Tommi Sajakoski. Lisäksi hallitustyöhön osallistuu Lempäälän Kehitys Oy:n toimitusjohtaja Kari Löytty.