Kauneutta luonnon materiaaleista

Aune Järvelän ystävä loihti vaahteranlehdistä ja puolukavarvuista kauniit koristeet 85-vuotissyntymäpäivilleen. Järvelän mukaan koristeet on tehty täysin luonnon materiaaleista, väriaineita ei ole käytetty laisinkaan. Juhlia vietettiin Lempäälän seurakuntatalolla. Kuva: Aune Järvelä.

Aune Järvelän ystävä loihti vaahteranlehdistä ja puolukavarvuista kauniit koristeet 85-vuotissyntymäpäivilleen. Järvelän mukaan koristeet on tehty täysin luonnon materiaaleista, väriaineita ei ole käytetty laisinkaan. Juhlia vietettiin Lempäälän seurakuntatalolla. Kuva: Aune Järvelä.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>