Jäälyhtytehdas toimii täydellä teholla

– Tämänhetkiset luonnon olosuhteet ovat suosineen kuljulaisen ”jäälyhtytehtaan” toimintaa. Tuotanto on toimitut viime päivät kolmessa vuorossa täydellä teholla ja tulosta on tullut. Näin hyvää tilannetta ei saa päästää hukkaan, kertoo Jorma Hautala Kuljusta. Kuvassa on ”tehtaan” tuotteita sen ulkovarastoalueella.

– Tämänhetkiset luonnon olosuhteet ovat suosineen kuljulaisen ”jäälyhtytehtaan” toimintaa. Tuotanto on toimitut viime päivät kolmessa vuorossa täydellä teholla ja tulosta on tullut. Näin hyvää tilannetta ei saa päästää hukkaan, kertoo Jorma Hautala Kuljusta. Kuvassa on ”tehtaan” tuotteita sen ulkovarastoalueella.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?