Jäälyhtytehdas toimii täydellä teholla

– Tämänhetkiset luonnon olosuhteet ovat suosineen kuljulaisen ”jäälyhtytehtaan” toimintaa. Tuotanto on toimitut viime päivät kolmessa vuorossa täydellä teholla ja tulosta on tullut. Näin hyvää tilannetta ei saa päästää hukkaan, kertoo Jorma Hautala Kuljusta. Kuvassa on ”tehtaan” tuotteita sen ulkovarastoalueella.

– Tämänhetkiset luonnon olosuhteet ovat suosineen kuljulaisen ”jäälyhtytehtaan” toimintaa. Tuotanto on toimitut viime päivät kolmessa vuorossa täydellä teholla ja tulosta on tullut. Näin hyvää tilannetta ei saa päästää hukkaan, kertoo Jorma Hautala Kuljusta. Kuvassa on ”tehtaan” tuotteita sen ulkovarastoalueella.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>