Sote-alan koulutusta Lempäälään

Tampereen seudun ammattiopiston (Tredu) Lempäälän toimipisteen koulutustarjontaa muutetaan. Toimipisteessä alkaa rakentaminen ja peruskorjaus vuoden 2015 syksyllä, jolloin valtaosa opetuksesta on siirretty muualle.

Tredun käyttöön peruskorjataan nykyisiä tiloja. Lisäksi toimipisteen yhteyteen rakennetaan Lempäälän lukiolle uudet tilat.

Tilat valmistunevat vuonna 2017 kesällä. Remontin ja koulutustarjonnan muutoksien jälkeen Tredun Lempäälän toimipisteessä tarjotaan matkailualan, käsi- ja taideteollisuusalan, sisustusalan, kiinteistöalan, sosiaali- ja terveysalan ja liiketalouden koulutusta sekä valmentavaa ja kuntouttavaa koulutusta.

Sosiaali- ja terveysalan koulutus alkanee 2017

Sosiaali- ja terveysalan koulutus käynnistetään Lempäälän toimipisteessä, kun rakentaminen on valmistunut eli viimeistään 2017 syksyllä.

Vuoden 2014 kesällä viestinnän koulutus siirretään Mediapoliksen toimipisteeseen Tampereen Tohloppiin.

Vaatetusalan koulutus siirretään Lempäälästä Tampereen Koivistontien toimipisteeseen vuoden 2015 kesällä.

Hopeasepänalan koulutus siirretään Tredun Hepolamminkadun toimipisteeseen viimeistään vuoden 2015 syksyn aikana.

Sisustusrakentamisen koulutus jää Lempäälän toimipisteeseen rakentamisen ja peruskorjauksen ajaksi. Koulutukselle valmistuvat opetustilat Hepolamminkadun toimipisteeseen viimeistään vuonna 2017.

Matkailualan koulutus siirretään Åkerlundinkadun toimipisteeseen rakentamisen ja peruskorjauksen ajaksi vuoden 2015 syksystä alkaen.

Kiinteistöalan eritysryhmän koulutukselle etsitään tarvittaessa väistötilat Lempäälästä tai Tampereelta peruskorjauksen ajaksi.

Lempäälästä aiheutuvien muutoksien yhteydessä siirretään Tampereen Hepolamminkadun toimipisteestä suunnitteluassistentin koulutus Koivistontien toimipisteeseen vuoden 2014 kesällä.