Moisio voitti alakoulujen jääkiekkokisat

Moision koulun joukkueessa pelasivat maalivahti Riku Räihän lisäksi kenttäpelaajat Roope Mettinen, Santeri Tuominen, Oskari Karppanen, Santeri Laitinen, Luca Mikkonen, Emil Salomaa, Oskari Luoto, Joona Lehmus, Eemeli Österlund ja Lassi Lehto.
Moision koulun joukkueessa pelasivat maalivahti Riku Räihän lisäksi kenttäpelaajat Roope Mettinen, Santeri Tuominen, Oskari Karppanen, Santeri Laitinen, Luca Mikkonen, Emil Salomaa, Oskari Luoto, Joona Lehmus, Eemeli Österlund ja Lassi Lehto.

Torstaina 6. helmikuuta pelattiin Lempäälän alakoulujen väliset jääkiekkokisat. Turnauksen voittajaksi pelasi puhtaalla pelillä Moision koulu. Moision joukkueelle tehtiin turnauksessa vain yksi maali.

Moision koulun joukkueessa pelasivat maalivahti Riku Räihän lisäksi kenttäpelaajat Roope Mettinen, Santeri Tuominen, Oskari Karppanen, Santeri Laitinen, Luca Mikkonen, Emil Salomaa, Oskari Luoto, Joona Lehmus, Eemeli Österlund ja Lassi Lehto.

Turnauksessa hopea meni Kuljun koululle ja pronssia Lempoisten koululle. Neljäntenä oli Sääksjärven koulu ja viidentenä Terraariokoulut.

Tuomareina turnauksessa toimivat LeKi:n pelaajat Sami Laakso, Elias Peltonen, Jarno Virkki ja Jose Nippala.