Taideyhdistyksellä vilkas kevät

Käyntejä taidenäyttelyihin, koko perheen maalaustapahtuma, akvarellikurssi, runokuvitusta ja vuosinäyttely ovat Lempäälän taideyhdistyksen kevään tapahtumia.

– Juuri avattuun Andy Warholin taiteen näyttelyyn Sara Hildenin museoon yhdistys järjesti matkan opastuksineen keskiviikkona kahdestoista maaliskuuta. Osallistuminen oli tarjous kaikille lempääläisille. Yhdistys tarjosi matkan ja näyttelyn opastuksen.

Yhdistys järjestää akvarellimaalauskurssin Pirkan opiston kanssa kesäkuussa.

Koko perheen taidetapahtuma on lauantaina 31. toukokuuta Lempäälän Museoraitilla. Se on kunnan kulttuuritoimen tämän vuoden ”Elämänkaarella” tapahtumia. Taideyhdistys vastaa sisällöstä tarjoamalla opastusta ja välineitä kuvanteon maailmaan kaikenlaisin materiaalein, eritoten lapsille.

Ehtookodon asukkaille yhdistys järjestää jo perinteisen kulttuurimatinea, jossa tarjotaan osallistumista kuvan tekoon laulujen ja runojen säestämänä.

Lauantaina 22. maaliskuuta on maalaustapahtuma Lempostuvalla, huhtikuussa tutustumisretki taiteilija Tapio Kettusen ateljeehen Vesilahteen. Joka kuukausi on siis jokin tapahtuma.

Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Jorma Nuotio, varapuheenjohtajana ja näyttelyvastaavana Mirja Herckman. Uutena sihteerinä on aloittanut Ritva Liski.