Valtteri Niskanen 13. nuorten SM-ladulla

Lempäälän Kisan Valtteri Niskanen sijoittui Ristijärvellä nuorten SM-hiihdoissa perinteisen kympillä 13:nneksi. Poika oli paras hämäläisistä. Loppuun hiihtäneitä oli 50.  Vapaan hiihtotavan 15 kilometrillä hän oli 25:s toiseksi parhaana hämäläisenä.

Valkeakosken Korkeakankaalla sunnuntaina pidetyssä perinteisessä nuorisoviestissä varamiehisen LeKi:n sijoitus 25 joukkueen viestissä oli kuudes. Valkeakosken Haka voitti. 10–16-vuotiaiden viesti on Hämeen piirikunnallinen.

LeKi:n joukkueessa hiihtivät Sauli Heinänen, Hetta Niemelä, Miika Niemelä, Pinja Kianta, Atte Urvanta, Hilla Niemelä, Samuel Suoniemi ja Henna Mettalo. Hetta Niemelä ja Pinja Kianta palkittiin osuusvoittajina.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?